Després que haja finalitzat el condicionament del Parterre, aquest emblemàtic parc del centre de la ciutat torna a estar obert a tota la ciutadania. Les actuacions, valorades en uns 53.000 €, s’han prolongat al llarg de març i principis d’abril, i han permés tornar a dotar de vitalitat un dels més entranyables indrets de la ciutat.

Un dels canvis més palmaris és la disposició de gespa artificial, la qual cosa permetrà un estalvi en el consum hídric i facilitarà el manteniment del parc. D’altra banda s’han renovat les àrees de sorra mitjançant un tractament de fixació que evitarà danys en cas de pluja. ‘L’ocell’, l’escultura d’Antoni Miró que presideix el parc, també ha vist millorada la seua aparença i torna a lluir igual que quan va ser inaugurada,l’any 2000.

El regidor d’Obres, Jordi Martínez, agraeix als propietaris de mascotes que no deixen als animals fer les seues necessitats al parc, «ja que es tracta d’una àrea freqüentada especialment per xiquets i xiquetes, els quals disposen d’una zona infantil i d’una àmplia zona verda on jugar».