Els alumnes de les aules de la Tercera Edat que organitza la regidoria de Polítiques Socials ja gaudeixen de les classes de gimnàstica al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, millorant de forma considerable les condicions respecte a l’espai on estaven, a l’Edifici Viaducte del Campus d’Alcoi de la UPV.

Les instal·lacions de l’Eduardo Latorre són específiques per al desenvolupament de l’esport i permeten als usuaris poder dutxar-se a l’acabar les classes. A més, milloren l’accessibilitat i la connexió amb les línies d’autobús urbà. Els alumnes també han ressaltat que en el Complex Esportiu Municipal gaudeixen de llum natural a les classes, mancança que tenien al Viaducte.

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, indica: «Les classes de gimnàstica són les més demandades en les Aules de la Tercera Edat i ara podran gaudir d’un espai específic per a l’esport, amb accessibilitat i totes les comoditats que els usuaris demanaven en un complex públic de gran qualitat com és l’Eduardo Latorre».

«Des de la nostra regidoria seguim treballant per donar resposta a les necessitats dels nostres majors: esport, oci, cultura, tecnologia, art i cursos específics d’envelliment. Socialment hem d’agrair molt a un col·lectiu com els majors, per això anem a continuar millorant i ampliant totes les activitats municipals dirigides a aquest col·lectiu. Tot el que fem serà poc comparat amb els que ells han donat i continuen aportant, a la nostra ciutat» conclou Mira.