El pròxim diumenge la Glorieta acollirà entre les 10 h i les 15 h “Desmelena’t per una bona causa”, un esdeveniment relacionat amb l’àmbit de la perruqueria, els beneficis del qual es destinaran íntegrament a l’associació en la lluita contra el càncer SOLC.

L’esdeveniment portarà a vora 30 barbers i estilistes de tota Espanya que oferiran els seus servicis per una aportació de 8 euros. Aquesta aportació també inclou dret a una ració de paella i a participar en els nombrosos sorteigs previstos a l’esdeveniment. L’aportació econòmica mínima serà de cinc euros, que no inclourà servici d’estilisme, però sí dret a participar en els sorteigs. Els tiquets es podran adquirir de manera anticipada en la seu de SOLC (Carrer Sant Domènec, 8) fins al divendres, i durant el mateix dia de l’esdeveniment entre les 10 h i les 12 h.

Un dels organitzadors, Mario Sancho, ha avançat en roda de premsa que també es podrà gaudir de servei de cantina, jocs unflables, i actuacions musicals en directe.

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, destaca el caràcter innovador del projecte, «el primer d’aquesta mena en el que ha col·laborat SOLC en els seus 19 anys d’existència» apunta Marcela Ripoll, presidenta d’aquesta associació.

Moment de la roda de premsa

Cartell