La II Mostra de Teatre Escolar arriba a la ciutat d’Alcoi entre els dies 16 i 19 d’abril, enguany amb un major nombre d’espais escènics, de funcions i de centres participants.

Les 18 funcions programades es duran a terme entre el Teatre Principal, el Teatre Salesians i el Centre Cultural; el nombre de sessions diàries serà de quatre: al matí a les 10.30 h i 12.15 h (a tall d’assaig per a públic general), i a les 18 h i 19.30 h, sessions en les quals es repetiran les funcions del matí (en aquest cas per a públic general).

Els centres educatius que aquest any s’adhereixen a la programació són el CIP en FP Batoi, el CPEE Tomàs Llàcer, el Col·legi Carmelites La Presentació, i el IES Pare Vitòria.

A més, cada centre podrà sol·licitar a l’Ajuntament una subvenció de 300 € per cada obra representada en concepte de despeses derivades de la representació.

La gala cloenda serà el divendres 20 d’abril a les 19 h en el Teatre Calderón mitjançant la representació de «Caperucita. Lo que nunca se contó…» a càrrec de la companyia Teatro Teloncillo. Cada alumne participant en la Mostra disposarà de dues entrades per a la Cloenda que es podran recollir en el Centre Cultural (oficines) i al Teatre Calderon (taquilles). En cas d’haver-ne, les entrades sobrants es repartirien entre el públic general.

Els regidors de Cultura i Educació, Raül Llopis i Alberto Belda respectivament, han presentat en roda de premsa tota la programació.

Moment de la roda de premsa