Per tal de prevenir a la ciutadania sobre el risc de les agressions sexistes, Alcoi disposarà durant els dies 21, 22 i 23 d’abril de tres punts informatius on es podran denunciar actes d’assetjament. Aquests tres punts informatius es trobaran a la Glorieta, al passatge Sant Agustí i a la plaça de correus, cadascun dels quals estarà atés per dos alumnes procedents del cicle superior de Tècnic d’Inserció Laboral i del cicle superior de Promoció d’Igualtat; sis en total.

Als punts de consulta es rebrà assessorament, es donarà a conèixer el protocol d’actuació en cas d’agressions sexistes, i es repartiran polseres morades amb la llegenda «Alcoi diu NO és No. Contra les agressions sexistes som una veu», nom que, d’altra banda, rep aquesta campanya. Paral·lelament s’ha sol·licitat a hostalers i comerciants del barri del Centre que col·loquen cartells informatius d’aquesta campanya als seus establiments.

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, en companyia de la tècnica en Igualtat de l’Ajuntament, Ruth Tomás, han presentat la campanya en roda de premsa, on també han anunciat l’organització d’una xarrada el 18 d’abril a les 19 h en el Centre Cervantes Jove (CCJ). La ponència serà impartida per l’arquitecta i ‘tecnofeminista’ Verónica McClain.

Aroa Mira i Ruth Tomás a la roda de premsa

Cartell