L’Ajuntament d’Alcoi ha rebut la confirmació oficial per part de Delegació del Govern de l’obertura al trànsit del pont Fernando Reig per al pròxim dilluns, 16 d’abril, a les 11.00 hores amb la presència del Ministre Íñigo de la Serna.

El pont es va tallar una vegada començades les obres per al seu manteniment, i de manera definitiva l’agost del 2016, ja que el Ministeri va confirmar que s’havia trencat un dels tirants i no estava assegurada la seua estabilitat. Després de mesos sense cap informació, finalment s’aconsegueix tancar una reunió el 16 de gener del 2017 on el Govern va convidar als grups de l’oposició. Finalment, el Ministeri decideix substituir tots els tirants del Fernando Reig i realitzar unes obres per valor de 10 milions d’euros. També s’ha procedit a il·luminar els tirants d’un dels ponts més emblemàtics de la ciutat.

L’alcalde, Toni Francés, destaca el fet com una molt bona notícia per a la ciutat: «Per fi podem veure solucionada la infraestructura del Pont Fernado Reig. Tots els alcoians i, especialment, els veïns de Santa Rosa, sabem el que ha suposat el tancament d’una de les principals vies d’eixida de la ciutat. Amb la reobertura esperem tornar a la normalitat en el trànsit i poder portar endavant amb més tranquil·litat totes les obres previstes tan importants per aquesta ciutat, entre les quals destaca la reurbanització del carrer Entença».

Pont de Fernando Reig

Pont de Fernando Reig

Pont de Fernando Reig