Un grup de joves de la nostra ciutat han pogut formar-se en l’àmbit de la seguretat gràcies a ‘Empleo Digital’, una iniciativa impulsada per la Fundació Telefónica i que ha disposat del suport de l’Ajuntament d’Alcoi. El dijous passat va tindre lloc a l’Àgora la cloenda d’aquest curs, que s’ha desenvolupat durant els darrers quatre mesos, i que ha permès unir a empreses tecnològiques i a jóvens mitjançant la formació especialitzada en professions tecnològiques. Durant l’última jornada formativa els alumnes del curs presentaren aquells projectes que han estat desenvolupant per a les empreses col·laboradores amb Fundación Telefónica.

Aquest és el segon curs dins del Itineraris que Fundación Telefónica desenvolupa a la nostra ciutat, una de les poques ciutats de la Comunitat Valenciana on s’han realitzat aquestes accions formatives en habilitats tecnològiques que les empreses necessiten en el context actual. L’anterior va permetre formar a professionals en programació i aquest ha centrat els continguts en habilitats de seguretat en les noves tecnologies.