El circuit biosaludable a la vora del riu Riquer (Riverfit) ja es troba totalment enllestit després que avui s’hagen acabat d’instal·lar els panells informatius que orientaran els esportistes per tal de realitzar els exercicis òptimament. El regidor d’Esports, Alberto Belda, ha volgut destacar en compareixença de premsa el caràcter dual del projecte: «no solament fomentarà la pràctica esportiva entre la ciutadania, sinó que també permetrà revitalitzar tota la vora del riu».

Els dos circuits establerts: Roig (Cervantes – MUBOMA) o BLAU (MUBOMA – Cervantes) permetran els esportistes practicar 18 exercicis diferenciats, cadascun d’ells adaptats a tres nivells d’intensitat. Els panells informatius ubicats a cada estació d’exercici disposaran d’un codi QR, la lectura del qual permetrà a qui dispose de telèfon mòbil contemplar un vídeo explicatiu a la plataforma youtube.

Moment de la presentació