El mercat ambulant tradicional de Festes de Sant Jordi estarà instal·lat, com ve sent habitual, entre els dies 21 i 24 d’abril en la vorera del carrer Els Alçamora i a la Plaça Emili Sala. Està prevista la disposició de 92 punts ambulants de venda sumant ambdós indrets, xifra que segueix la tònica d’altres anys però que presenta com a novetat una major diversitat.

Al carrer Els Alçamora hi haurà 85 punts ambulants de venda, entre les novetats dels quals cal destacar la instal·lació d’una roda de fira ecològica i d’una ‘saltarina’ per al públic infantil. D’altra banda també s’instal·larà un punt d’elaboració de bunyols casolans de carabassa i figa, una major oferta de productes artesans, i els ja habituals punts de venda d’alimentació, tèxtil, joguines, bijuteria, complements diversos, aromateràpia i productes esotèrics. Quant a les novetats a la Plaça Emili Sala, on hi haurà 7 punts ambulants de venda, els visitants podran trobar una sidreria que oferirà productes típicament asturians.

El carrer Els Alçamora es tallarà al trànsit el dissabte 21 a partir de les 11 h i la circulació es reprendrà el dia 25 al matí. Els vehicles que vulguen accedir als guals disposats al carrer ho hauran de fer en horari de 00 h a 12 h.

Als carrers Nofre Jordà i Alcoleja es disposarà de punts d’atenció sanitària, així com de lavabos i WC habilitats per a persones amb diversitat funcional. Els carrers Mestre Espí i Colón es deixaran lliures per al trànsit de vehicles.

La regidora de Consum, Maria Baca, destaca el caràcter «integral» de l’oferta, en disposar-se presència de comerços, terrasses, punts d’hostaleria, bars, oci i zones infantils.