La tribuna d’autoritats de l’Ajuntament d’Alcoi s’omplirà aquestes festes de Moros i Cristians de gom a gom tant durant l’Himne com al llarg de les Entrades. Ja ha confirmat la seua presència el Dia Músics, la vicepresidenta de la Generalitat, Mònica Oltra, el conseller d’Hisenda, Vicent Sole, la vicepresidenta de les Corts, Carmen Martínez i el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

Pel que fa al dia de l’Entrada, estaran el President Generalitat: Ximo Puig i Enric Morera (President Corts). A més han confirmat la seua assistència: les conselleres de Justícia, Gabriela Bravo i Sanitat, Carmen Montón, el d’Economia Rafa Climent així com diversos Secretaris Autonòmics, Directors Generals, diputats nacionals i diputats autonòmics i provincials. A més estaran presents alcaldes de ciutats de més de 50.000 habitants de la província d’Alacant com Dénia i Sant Vicent del Raspeig així com diferents els alcaldes de la comarca.

També estarà el Coronel, el ‘Comandante Aéreo’ i altres càrrecs militars, de la Policia i la Guàrdia Civil. El món de l’educació també està entre els convidats Vicerrector de Cultura de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés i el Vicerrector d’Innovació i Investigació de la Universitat Miguel Hernández, Manuel Jordán. Així com representants sindicals i empresarials de diverses organitzacions.