Mitjans com TVE envien equips d’informatius, així com Antena3, Telecinco, La Sexta i Cuatro, a més una productora dels Països Baixos realitzarà capítols documentals a les nostres festes, duent endavant el projecte ‘Kruisvaarders en de Sultan’. També està confirmada la presència de dos corresponsals del periòdic NRC Handelsblad, un dels més llegits als Països Baixos, i que ja van venir a la ciutat per a cobrir la Cavalcada dels Reis Mags.

Alcoi23.com farà directes dels actes més destacats. A més inclourà la tecnologia de vídeos en 360º per als resums de les festes.

Cal recordar també que al llarg de les nostres Festes, la Diputació d’Alacant gravarà un documental sobre les Festes de Moros i Cristians.

També està previst que la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana retransmeta en vídeo algun dels actes del dia 24, retransmissió presentada per l’humorista Eugeni Alemany i que es farà mitjançant la plataforma Facebook Live. Cal assenyalar que els mitjans local i de la comarca, reforcen els seus dispositius per oferir la millor informació. Dins aquest capítol s’ha de ressenyar que, es seguirà amb la nova reglamentació d’acreditacions per a mitjans gràfics i informatius, implantada fa quatre anys i els professionals que hagen de cobrir les desfilades portaran l’armilla que ha estat confeccionada expressament, per tal de garantir les menors molèsties possibles a públic, professionals i festers, des de l’ajuntament es repartiran 80 armilles. L’Associació de Sant Jordi ha verificat que totes aquestes armilles seran per a professionals.

I per televisió, les entrades d’Alcoi es podran veure en directe tant en 8TV (Antiga Mediterráneo TV) per a tota la Comunitat Valenciana des de les 11 hores  pel matí i des de les 17.15 per la vesprada. TVA (Televisió de l’Alcoià) també farà retransmissió en directe tant matí com vesprada. Pel matí a partir de 10,30h i a la vesprada a les 17h.

À punt Mèdia també estarà gravant imatges de les festes tant de l’himne com de l’entrà a pesar que no ha començat oficialment les retransmissions de la divisió de televisió. Per la seua banda, À Punt Ràdio va fer ahir, divendres 20 d’abril, el seu magazine «Al Ras» des de les 10 fins a les 13 hores en directe des d’Alcoi, al saló d’actes del Centre Cultural Mario Silvestre.