La Policia Nacional deté a un home i a una dona de 30 i 31 anys d’edat que van dur a terme durant la mateixa nit, aprofitant l’afluència massiva de persones amb motiu de les festes de la nostra ciutat, 18 furts al descuit en la ciutat.

Com cada any la ciutat d’Alcoi celebra la Festa de Moros i Cristians, esdeveniment al que acudeix gent de tot arreu, provocant durant diversos dies l’aglomeració de turistes i visitants pels carrers de la ciutat.

Per a prevenir la comissió de fets delictius, des de la Comissaria de Policia Nacional a Alcoi es va establir un dispositiu especial de seguretat per a vetlar pel ben estar ciutadà, coordinat des de la Comissaria Provincial d’Alacant.

En el dispositiu van participar agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana d’Alcoi, dels Grups d’Atenció al Ciutadà i Grup Operatiu de Resposta. A més, es va reforçar la seguretat d’un equip format per agents de la Unitat de Prevenció i Reacció de la Comissaria de Benidorm.

Un ciutadà va veure com un dels detinguts cometia un dels furts al descuit i va avisar immediatament als policies que es trobaven prestant servei en el lloc. Els agents, van identificar al subjecte, trobant, amagats entre la seua roba, dos telèfons mòbils que havien sigut denunciats, així com prop de 400 euros i diversos dòlars americans.

La Unitat de Prevenció i Reacció va ser qui va practicar la detenció, traslladant als presumptes autors dels robatoris a la Comissaria, on es va fer càrrec de l’assumpte la Brigada de Policia Judicial, qui després de realitzar una sèrie de perquisicions els va poder atribuir, la participació en almenys, 18 delictes de furt durant les festes de la ciutat.