Amb ocasió del Dia Internacional de la Dansa Alcoi acollirà un any més la gala de Conservatoris, que aquest any celebra la seua 4ª edició. L’activitat ha estat organitzada pel Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi i en ella participaran tots els conservatoris oficials de titularitat pública de la província d’Alacant. Així doncs, avui 27 d’abril a partir de les 19.30 h al Teatre Calderón es donaran cita integrants dels conservatoris professionals «José Espadero» d’Alacant i del de Novelda, així com dels elementals de Benidorm, Sant Vicent del Raspeig i Alcoi.

Durant la gala es representaran divuit coreografies, nou a càrrec del Conservatori d’Alcoi, quatre a càrrec del Conservatori de Benidorm, dues a càrrec dels de Novelda i Benidorm, i una a càrrec del Conservatori d’Alacant.

El regidor d’Educació, Alberto Belda, assegura que «amb aquesta mena d’activitats s’atorga a la ciutadania la possibilitat de gaudir del noble art de la dansa així com de donar a conèixer la tasca docent que es realitza des dels diferents conservatoris públics que tenim a la província».