“La ciutat d’Alcoi viu un moment important i fonamental per al seu desenvolupament futur”. Així ho afirma el ‘Estudi sobre diversitat cultural a Alcoi: Descripció, percepció i visions alternatives’, elaborat per Patricia Olcina *Ponsell: “És temps de grans *trasformaciones socials, urbanístiques, industrials i econòmiques”.

Tots volem viure en una ciutat on puguem desenvolupar-nos i ser feliços i per a això és imprescindible conviure amb tots els que conformem Alcoi. Persones que vénen d’altres parts del món: d’Àfrica, d’Amèrica del Sud, d’Europa, etc. cadascun amb els seus costums i cultura.

DIC ofereix al costat de GARA aquest taller intercultural en el qual es va a treballar la convivència des dels punts d’unió, però a més des de l’experiència personal d’una persona que fa anys que viu a Alcoi, que prové del Marroc i que ens parlarà de la integració i de les dificultats que ha trobat en el camí. L’objectiu no és solament comprendre millor la seva cultura sinó la de tots els que assisteixin a l’esdeveniment.

El taller també inclourà dinàmiques des del punt de vista més pràctic i tindrà lloc avui 27 d’abril a les 19’30h a la seu del GARA (El Camí, nº40).