Les regidories de Mobilitat, Turisme i Esports de l’Ajuntament d’Alcoi duran a terme la jornada AlcoiRODA, una iniciativa amb què fomentar el transport sostenible a la nostra ciutat. Les activitats tindran lloc durant el cap de setmana del 5 i el 6 de maig.

Per al dissabte s’ha comptat amb la col·laboració del Centre Excursionista d’Alcoi (CEA) per a organitzar una ruta amb què inaugurar la recentment creada senda BTT. L’eixida tindrà lloc a la Plaça d’Espanya a partir de les 8.30 h amb un preu d’inscripció de 3 € per a l’assrgurança.

Aquest mateix dia tindrà lloc també a la Plaça d’Espanya una jornada de promoció de la mobilitat elèctrica, amb exposicions de vehicles, demostracions i circuit de proves per al públic. En aquest vídeo teniu la explicació per part de les empreses participants. Lalo Blanes; Up2City-Up2Parking, Xavi Pérez; Scott-Spain Rider, Rosa Jornet; BMW Móvil Begar i Tomás Tomás; SEA Eventos, amb la regidora de Turisme; Lorena Zamorano.

El diumenge 6 de maig tindran lloc altres dues activitats. D’una banda, a partir de les 10 h, una ruta per a descobrir el nou carril bici de la zona nord, i de l’altra l’edició LXIV del Trofeu Ciclista Sant Jordi – Santiago Blanquer.

Moment de la presentació