El pròxim dijous 10 de maig Alcoi acollirà la XIII edició del Festival Intercomunitari de Música en l’ESO (FIMESO). La iniciativa permetrà que 656 alumnes, procedents de 15 instituts valencians i castellanomanxecs, interpreten cançons en directe d’un repertori actual. L’únic centre alcoià que participa és l’IES Cotes Baixes, on exerceix la docència el coordinador de la iniciativa, Jose Vte. Biosca. En paraules del mateix coordinador, “FIMESO pretén que l’alumnat cree i experimente la sensació i satisfacció d’exposar alguna cosa que s’ha treballat en l’aula per tal d’oferir-ho després al públic”.

Les instal·lacions del pavelló Francisco Laporta acolliran l’ampli programa d’activitats, que s’iniciaran a les 9 h amb la recepció dels participants, i finalitzaran a partir de les 19.30 h amb l’acte de cloenda.

El regidor d’Educació, Alberto Belda, i la vicedirectora de l’IES Cotes Baixes, Cristina Cloquell, han acompanyat el coordinador de FIMESO en roda de premsa. Al vídeo trobareu més informació i també a twitter @fimeso_oficial.