La regidora Begonya Domenech ha declarat «Ja fa 5 mesos que vam denunciar l’estat en què es troba la zona de l’edifici polivalent de la Zona Alta i la situació continua deteriorant-se». Al mes de gener denunciarem al ple de l’Ajuntament la falta de manteniment d’aquest complex, com passa a altres zones de la ciutat, que presenta diferents desperfectes que poden provocar accidents i molèsties als usuaris.

«El prec va ser acceptat per la regidoria però a hores d’ara no hi ha hagut cap moviment en la zona, la brutícia s’acumula i els desperfectes no sols no han estat arreglats, sinó que van apareixent més – Comenta Begonya- és evident la falta d’interés del govern de la ciutat per aquesta zona, i per complir els acords que al ple arribem», diuen.

«La falta de manteniment a què Alcoi està sotmés arriba ara al carrer Quico Corcoles, on el despreniment d’un tram de la barana i de part del mur que la fixava fa que transitar per aquest carrer siga altament perillós, tant per als vehicles com per als vianants. La deixadesa arriba al punt que ni tan sols hi ha protecció provisional per evitar caigudes pel talús del riu, una caiguda de vora 15 metros. La situació pot agreujar-se a la nit per la falta d’il·luminació que pateix la zona, i l’estat de l’asfalt, la falta de voreres…. Cal recordar que aquesta zona és una zona que s’utilitza per accedir al parc del llit del riu», denuncien des de Compromís.