Podemos es troba en un procés de renovació del òrgans interns. Més de 219 municipis a l’estat espanyol, i al voltant de 45 al País Valencià, renovaran les seues secretaries generals en les properes setmanes.

La fase de incripcions, va concloure aquest divendres 27, amb dues candidatures, la de Naiara Davó, Regidora de Guanyar Alcoi, i la d’Andreu Bernabeu. Segons Naiara Davó «hem de consolidar Podem als municipis, per poder desenvolupar un projecte de canvi que supose millores reals en la vida de les veïnes i veïns. Podem Alcoi ha de ser un instrument al servei de les persones, que marque el rumb per a l’Horitzó 2019».

Per la seua banda, Andreu Bernabeu, apunta que «la meua intenció és assentar i enfortir Podem en la ciutat, i treballar colze a colze amb amb la societat civil alcoiana, per fer de la nostra ciutat una ciutat millor»

Des d’ara i fins a principis de juny, comença un procés per aconseguir avals i presentar els documents polítics i organitzatius que marcaran el devenir de la formació morada a cada municipi. Finalment del 11 a 18 de juny tindran lloc les votacions.