La regidora del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Anna Climent indica «Continuem trobant acumulacions de brossa durant dies en contenidors a diferents punts de la ciutat. Últimament hem pogut comprovar problemes greus del servei a urbanitzacions del terme municipal, com ara El Baradello, on als contenidors s’acumula la brossa durant dies, fins i tot a l’exterior d’aquests o els ocorreguts en festes de Sant Jordi».

La regidora de Compromís Alcoi ha declarat «tenim el ‘nou i flamant’ contracte de recollida de brossa adjudicat el 5 de març però per raons que se’ns escapen a hores d’ara encara no s’ha fet efectiu».

«Tenint en compte que cada dia que passa amb el contracte antic, l’ajuntament ha de pagar un major preu per la gestió dels residus, gestió que està desactualitzada per a les noves necessitats, pensem que endarrerir l’entrada del nou contracte és una irresponsabilitat i ens està costant als alcoians més diners».

Des de Compromís li exigim al govern de Toni Francés agilitze la implantació del nou servei de recollida de residus, més econòmic i còmode per als ciutadans. Aquest nou contracte a més comporta el canvi de contenidors tan esperat i desitjat pels nostres veïns, ajornat des de fa anys. I a la propera Comissió Informativa li exigirem explicacions del per què no han signat el contracte i que passa amb l’empresa que ha de fer l’auditoria.