El procés participatiu que ajudarà a definir els plans de recuperació de la zona de primeres aigües del Molinar va començar ahir amb un encontre a l’Ajuntament. A la reunió assistiren representants d’entitats veïnals, membres dels diferents grups municipals, components directius del Consell de Cultura, i representants de les organitzacions Alcoy Industrial i Legado Alcoy.

Les aportacions es podran continuar realitzant fins al 24 de maig a través de la següent adreça de correu electrònic: alcoiparticipa@alcoi.org. Una vegada haja finalitzat el termini per fer aportacions es tornarà a realitzar una reunió per fer balanç de totes elles.

Cal recordar que l’administració local rebrà, a través de la Generalitat Valenciana, una subvenció procedents de Fons Feder que permetrà costejar vora el 50% del projecte, valorat en 1,2 milions d’euros. Amb aquest projecte s’aconseguirà recuperar una important mostra del patrimoni industrial d’Alcoi, considerada Bé d’Interés Cultural.

Moment de la reunió