La ciutat d’Alcoi acollirà entre el 20 i el 22 de setembre les ‘I Jornades tècniques sobre intervenció en el patrimoni modernista’. Un event que tindrà lloc a la sala Àgora amb un preu de 50 € per al públic en general. Els assistents que puguen acreditar la seua condició d’estudiant podran inscriure’s gratuïtament. Quant al termini d’inscripció, s’espera que aquest puga obrir-se pròximament.

Les jornades pretenen ser una introducció a la intervenció en el patrimoni modernista, proporcionant als assistents els principals coneixements per a plantejar i executar una intervenció correcta. S’abordarà la metodologia, els criteris, les tècniques històriques, els sistemes actuals i la normativa. El curs estarà obert tant als tècnics -arquitectes, aparelladors, enginyers- com a promotors o agents vinculats amb el patrimoni arquitectònic de forma general.

En la roda de premsa per presentar la iniciativa han participat la regidora Lorena Zamorano, juntament amb representants de les dues entitats col·laboradores: Xavier Laumain, de l’empresa ARAE Patrimonio y Restauración, així com Antonio Maciá, docent d’arquitectura a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant.

Detalls modernistes en Alcoi

Detalls modernistes en Alcoi

Detalls modernistes en Alcoi

Detalls modernistes en Alcoi

Moment de la roda de premsa