L’auditori Armando Blanquer (amfiteatre de la Zona Nord) acollirà el 16 de juny a partir de les 18 h un show freestyle de rap. Aquesta iniciativa portarà a la nostra ciutat l’actuació de la banda BKZ, projecte musical conformat per tres rapers de talla internacional que faran gaudir amb les seues rimes a tots els amants del hip-hop.

El col·lectiu alcoià Mountain Battles, organitzador de la iniciativa conjuntament amb la regidoria de Joventut, ha previst també dur a terme durant la jornada el que s’anomena «batalla de galls», que consisteix en una confrontació dialèctica on els rapers en baten en duel mitjançant les seues rimes. Dos dels components del col·lectiu, Levuan i Angel, formaran part del jurat i ens han explicat en roda de premsa tot el necessari per a entendre l’activitat.

Altre dels col·lectius implicats a la iniciativa serà FEM RAP, des d’on s’advoca per la normalització de la dona al món del hip-hop. Zeta-A, una de les impulsores de FEM RAP, actuarà durant la jornada del dia 16 per presentar el seu últim treball, «Hiedra».

La regidora María Baca remarca que l’activitat serà part de la programació que la setmana dels barris portarà a la Zona Nord.

Cartell

Moment de la presentació