El projecte de recerca arqueològica en El Castellar ha iniciat la seua tercera campanya d’excavacions amb l’objectiu d’obtenir nova informació sobre aquest antic poblat fortificat medieval. Els interessats a conèixer l’estat de la investigació i les particularitats de l’emplaçament podran participar el dissabte 19 de maig en una ruta per El Castellar, activitat convocada per la direcció del Parc Natural de la Serra de Mariola.

La campanya preparatòria tindrà la seua continuïtat fins a finals del mes de juliol, i en ella participaran diversos arqueòlegs i estudiants de la Universitat d’Alacant. Recordem que el projecte va ser impulsat pel Museu Arqueològic Municipal Camilo Visedo Moltó l’any 2016, i que a més compta amb la coordinació de l’arqueòleg Germán Pérez Botí.

Durant aquests últims dies un grup d’operaris de la Brigada Municipal d’Obres, coordinats per l’arqueòleg Antonio Cortés Samper, efectuen labors de neteja i excavació en el nivell superficial del sector de la muralla. Els treballs compten amb la preceptiva autorització de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

Informació i reserves per a l’excursió del 19 de maig: 965566383.