El regidor d’Esports a l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda, ha explicat en roda de premsa que la Generalitat ha emés un informe favorable després de les al·legacions presentades per la Colla Ecologista La Carrasca a l’ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta.

Ara, des de l’ajuntament s’ha traslladat l’informe al redactor del projecte, que ha de fer dues puntualitzacions al projecte, cap modificació, i quan les tinga, el procediment serà: en Junta de Govern aprovar el projecte, que recordem ja ha passat per exposició pública i automàticament començar la licitació per dur endavant la primera fase d’ampliació del Poliesportiu. El projecte inclurà una zona d’esparciment a la coneguda com Pista del Cola Cao.

Aquesta primera fase inclou l’adequació de la superfície, accessos i la construcció d’un camp de futbol de gespa artificial amb vestuaris de casetes prefabricades. Estan previstes dues fases més, que inclurien unes grades i un segon camp de futbol.

Alberto Belda