La regidora de Compromís Alcoi, Begonya Domenech, ha declarat: «trobem grans deficiències a la restauració del parc de Cervantes, i ara que encara està per acabar és el moment de fer les correccions oportunes, i no com ens tenen acostumats, esperar que aparega el problema»

Per a la regidora Begonya «donant una simple ullada podem veure que els arbres replantats en la part més propera al Pont de Cervantes no estan plantats seguint una línia, estan en forma de siga saga. Açò no seria més que un problema estètic, si no fos perquè alguns dels arbres estan tan prop del camí empedrat, que en un parell d’anys començarem a tindre problemes amb els arbres que alçaran el paviment del camí del centre del parc»

«A més, la nova ubicació dels aspersors, a vora 20 cm davant dels bancs de fusta, fa que gran part de l’aigua que llancen acabe damunt dels bancs, sotmeten a una ràpida degradació de la fusta, i a falta d’aigua a la gespa per l’efecte pantalla del mobiliari» comenta la regidora.

“Demanem que la regidoria revise i corregisca aquestes deficiències al parc de Cervantes, que de no fer-se, acabaran suposant als alcoians futures despeses innecessàries en manteniment”, conclouen.