La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi i l’empresa Up2Parking han unit esforços per tal de fomentar la mobilitat sostenible i el turisme de bicicleta a la nostra ciutat. A partir d’ara, aquells que vinguen a Alcoi per gaudir del ciclisme al nostre entorn tindran majors facilitats per tal d’estacionar la seua bicicleta. Simplement hauran d’anar a la Tourist Info, on mitjançant la lectura d’un codi QR podran disposar d’aparcament en el local que l’empresa disposa al carrer País Valencià 58.
A més, s’han instal·at 4 aparcaments per a bicicletes a les portes de la Tourist Info.

El gerent de l’empresa, Lalo Blanes, recorda que el servici està disponible ininterrompudament, i que a més disposa de videovigilància i assegurança en cas de robatori o desperfectes.

Per la seua banda, la regidora Lorena Zamorano destaca que la iniciativa respon als esforços fets des de l’Ajuntament per tal de desestacionalitzar el turisme a la ciutat.

Ciclistes MTB Alcoi