Dins de la ‘Setmana Europea de Cementeris Significatius’, Alcoi acollirà el pròxim dissabte, 2 de juny, una ruta guiada i teatralitzada pel Cementeri Municipal. La visita serà de 20 a 22 hores, horari escollit per a aprofitar la poca llum per donar un ambient diferenciador a la ruta.

La visita, anomenada ‘Alcoi la ciutat adormida’, estarà guiada pels historiadors Elisa Beneyto i Lluís Vidal, i comptarà amb la teatralització del Grup de Danses Sant Jordi.

Més enllà d’aquesta activitat, el programa anual «Descobreix Alcoi» dedicarà tots els dissabtes del mes de juny a organitzar visites al cementeri. Les visites tindran lloc a partir de les 11 h i per a participar en elles els interessats s’han d’inscriure prèviament a través d’aquesta direcció.

Danses al Cementeri

Danses al Cementeri

Visita teatralitzada al Cementeri

Moment de la roda de premsa