La temporada esportiva finalitza a la ciutat d’Alcoi amb la festa l’Esport en 3D. Serà el pròxim cap de setmana, entre els dies 8 i 10 de juny.

El regidor Alberto Belda i el coordinador d’esports de l’Ajuntament, Miguel Juan Reig, han presentat en roda de premsa les novetats i tota la programació d’enguany. Durant els tres dies de competició es practicaran 32 modalitats esportives i participaran vora 4.500 esportistes.

Per altra banda hi haurà tota una serie d’actes previs a l’inici de les competicions. El Dilluns 4 a les 19.30 h: Ponències a l’Àgora al voltant de l’actualització de les normatives de futbol i bàsquet. El dimarts 5 a les 19.30 h: Acte de reconeixement de l’esport professional de la ciutat. El ponent serà el futbolista d’elit Jorge Molina. El dimecres 6 durant tot el matí al poliesportiu Francisco Laporta: Jocs Olímpics EPI, que suposaran la cloenda de la temporada esportiva escolar. Finalment, el dijous 7 a les 20.15 h: Als Cinemes Axion del Centre Comercial Alzamora tindrà lloc l’entrega dels premis El Nostre. Totes les activitats tindran entrada lliure fins a completar l’aforament.

Moment de la presentació