Des d’ahir divendres, 15 de juny, i fins al proper 2 de setembre, el alcoians podrán gaudir de les tres piscines municipals d’Alcoi.

Enguany, són moltes les millores que es trobaran els usuaris de les tres piscines municipals de la nostra ciutat, José Trenzano, Batoi i Caramanxel. L’import invertit per part de l’Ajuntament d’Alcoi en les millores de totes les piscines ha superat els 100.000 euros.

Així, s’ha renovat i unificat totes les senyals en les tres piscines, fent-la coincidir amb la ja instal·lada en el Poliesportiu Francisco Laporta. De la mateixa manera ha canviat el sistema de control i accés a les instal·lacions, que s’ha digitalitzat. També s’han canviat els bancs per al descans dels usuaris, a més s’ha aconseguit donar un aspecte més modern a les piscines.

En la piscina municipal, José Trenzano, s’ha substituït la gespa natural per gespa artificial, a més s’han augmentat les ombres.

Alberto Belda ha comparegut davant dels mitjans de comunicació a les instal·lacions de la piscina municipal José Trenzano per tal d’oficialitzar l’apertura i de fer un repàs de les nombres millores a les tres piscines.

Piscina Municipal José Trenzano

Piscina Municipal José Trenzano