Les obres d’adequació del Camí de la Murtera estan a punt de finalitzar. Ja s’ha acabat l’asfaltat i durant aquest matí estan pintant la senyalització horitzontal. Aquest tram ha patit molt trànsit al llarg dels prop de dos anys que han estat en marxa les obres de rehabilitació del Pont Fernando Reig, per aquest motiu l’ajuntament va arribar a un acord amb Demarcació de Carreteres, dins de la rehabilitació de l’emblemàtica infraestructura, perquè el Ministeri de Foment realitzara aquesta actuació i la de les dues illetes situades a l’entrada del Pont, venint des d’Alacant.

Des de l’Ajuntament també es revisaran les voreres i baranes tal com es va demanar al Ple Municipal del mes de maig per part de Compromís Alcoi per enviar informe al Ministeri i solucionar qualsevol aspecte que no haja quedat ben resolt.

La intervenció en el Pont Fernando Reig ha suposat una inversió de més de 10 milions d’euros per part del Ministeri de Foment després del trencament d’un dels tirants quan s’actuava per a arreglar diversos problemes a la plataforma, que va provocar el seu tancament definitiu l’agost de 2016.

La infraestructura es va obrir de nou al públic abans de Festes de Moros i Cristians d’aquest any, per a facilitar el trànsit i, en aquell moment, ja es va comentar que faltava cometre una sèrie de mesures que es realitzarien una vegada obert el pont, tant en els accessos com en la part de sota del pont.