Aquest cap de setmana la nostra ciutat ha tingut un gran nombre d’activitats d’oci, culturals i esportives complementàries per a tot tipus de públic en les que han participat més de 8.500 persones, en molts casos gent de fora d’Alcoi.

La Feria Andaluza ja s’ha consolidat en la seua V Edició. Des de la nit del dijous fins ahir diumenge, les Aules Verdes van acollir un gran nombre d’activitats, amb actuacions musicals, eqüestres, concurs de tapes i sevillanes entre d’altres. . El públic va poder gaudir d’aquestes i també tenia a la seua disposició establiments hostalers. Des de l’organització aquest any es va augmentar el nombre de cadires.

La música també va ser protagonista el dissabte, ja que per la vesprada a l’auditori Amando Blanquer va tindre lloc el BKZ Freestyle, conegut popularment com ‘batalla de gallos’, van assistir més de 600 persones. A més, els amants del rock van gaudir amb la Nit del Llop, amb diferents actuacions al llit del riu.

En total unes 5.000 persones han gaudit d’aquestes activitats lúdiques i culturals.

Pel que fa a les activitats esportives, des de divendres el Poliesportiu Francisco Laporta va acollir el segon Premi Sant Jordi de futbol base, amb 1.200 xiquets participants i dissabte el campionat d’Espanya de Wold Kyokushin Budokay, amb 800 participants. A aquestes xifres cal sumar els entrenadors, assistents, jutges i un gran nombre de públic que van omplir les instal·lacions esportives.

Diumenge es va dur endavant la primera edició de la Riverfit Made Race, una carrera d’obstacles a les recentment estrenades instal·lacions esportives del llit del riu Riquer. Ha estat l’última prova puntuable de la temporada en la lliga que organitza l’Associació de Carreres d’Obstacles de la Comunitat Valenciana (OCRA CV). Els participants es van poder inscriure en les distintes modalitats: duels i duels per equips d’una banda, i de l’altra una ruta popular.

La suma de persones que han estat a les competicions esportives és de 3.500 persones a Alcoi.

Fira Andalusa