El portaveu i regidor de Compromís ha declarat «altre any més el barri de Santa Rosa no tindrà cap servei de piscina ni la de les Paules al barri i enguany tampoc la del Preventori molt pròxima».

El regidor informa «l’oblit del govern de Toni Francés per aquest barri ha provocat que per falta d’acords amb els propietaris de les piscines, aquestes zones d’esbarjo dels veïns de Santa Rosa molt emprades a l’estiu durant anys, no estiguen en servei».

Compromís recorda que «El barri de Santa Rosa té una població de més de 15.000 habitants, és més gran que molts pobles de la comarca o del País Valencià, i no té dotació de serveis. No hi ha ni biblioteca, ni zones esportives, ni Centre Social i enguany continuem sense piscina».

Especialment preocupant per a Compromís és la zona del Preventori, «una zona molt popular i visitada a l’estiu pels alcoians durant dècades, que progressivament ha anat perdent serveis, sense que l’ajuntament prenga gens d’interés per solucionar-ho». «Exigim al govern, negocie amb els propietaris l’obertura de la «cantina» i de les piscines del Preventori» comenta Ivorra.

Des de Compromís es demana al govern municipal que «prenga mesures i es pose a treballar per a poder recuperar aquests serveis, que a l’estiu tenen tanta demanda i són tan apreciats per tots els alcoians».