Ahir va tenir lloc una nova reunió de l’Observatori municipal per a la protecció dels animals. Durant la trobada es van presentar dues campanyes informatives i educatives i els assistents van poder fer diferents puntualitzacions sobre elles.
El següent pas serà la calendarització de les campanyes, el pròxim mes començarà la que es va presentar en l’anterior reunió i està previst que les dues següents presentades ahir es porten endavant abans que acabe l’any.

Recordem que a l’inici de l’any el govern va crear aquest observatori que pretén ser un òrgan de participació social i consulta dirigit a estudiar i promoure actuacions en l’àmbit de la protecció animal. Amb ell, el Govern vol tractar temes molt variats que afecten els animals com poden ser les colònies de gats, els coloms, els gossos, el maltractament, l’enverinament o l’abandó, entre altres, així com l’ordenació municipal de totes aquestes qüestions, i la creació de campanyes d’informació i conscienciació.

A més d’aquest observatori l’ajuntament té 10 òrgans de participació: CES; Consell Econòmic i Social, Consell de Cultura, CLIA; Consell Local d’Infància i Adolescència, Consell de Medi Ambient, Consell Social, Consell Escolar, Centre d’Esports, Mesa del Centre, Mesa de la Igualtat i Mesa de Turisme.