Una nova iniciativa per a fomentar el lindy hop arriba a la nostra ciutat de la mà de l’associació Litte Black. Es tracta d’un festival d’estiu (summer fest) que tindrà lloc a diferents punts de la ciutat entre el 29 de juny i l’1 de juliol.

Així, el divendres dia 29 de juny a les 19.30: tapa jazz a la Marquesina de Cervantes.  El dissabte 30 de juny entre les 10.30 h i les 17.45 h: tallers de jazz step i lindy hop a les instal·lacions d’A3 danza (c/ Tomàs Llàcer, 2). -a partir de les 22 h: sopar swing i festa amb l’actuació en directe del swingtet d’Enric Peidro al restaurant Tiro de Pichón (partida Algars). Finalment el diumenge 1 de juliol, al migdia al Preventori hi haurà un swing vermut.

Les inscripcions es poden fer al grup de facebook de l’associació Little Black i al seu correu electrònic: grupolittleblack@gmail.com.

Cartell

Moment de la presentació