Durant el mes de juliol hi haurà un total de 12 concerts a la ciutat, a més els mesos d’estiu es projectaran 5 pel·lícules una a cada barri d’Alcoi. Cal destacar que aquest any està diferenciada la programació d’estiu cultural, de la d’oci i esportiva.

La regidoria de Cultura s’ha bolcat amb la música i el cinema, i ha preparat músiques d’estiu i cinema d’estiu. Una completa programació que compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana a través de la XV Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la Generalitat Valenciana i Institut Valencià de Cultura, la XXIII Campanya de Música als pobles de la Diputació d’Alacant.

Hi haurà concerts de les bandes d’Alcoi, grups de dolçaines i percussió , així com de l’Orquestra Simfònica d’Alcoi a través de Sinfonatura, en la plaça Ferrandiz i Carbonell, la plaça El Fossar, la plaça de Dins, l’auditori Amando Blanquer, la Glorieta i la Font Roja.

Pel que fa al cinema, es projectaran les pel·lícules a la plaça de la Uixola, el carrer Teodoro Llorente, plaça Centenari, parc de Cantagallet i plaça Ferrándiz i Carbonell.

«Aquest any hem volgut separar la programació cultural de la resta, pense que tenim una gran oferta de concerts a la nostra ciutat i el públic podrà gaudir de la música al carrer. A més, cada barri tindrà la projecció d’una pel·lícula».

RESTA DE PROGRAMACIÓ
Aquest any els dijous, 5, 12, 26 i 9 d’agost de 10 a 13 hores hi haurà activitats infantils amb unflables a la Piscina Municipal «José Trenzano Alós» amb entrada gratuïta a per als menors de 16 anys.

A més els majors de 65 anys tindran l’entrada gratuïta a totes les piscines municipals els dilluns de juliol i agost.

Per altra banda, recordar que els dissabtes de juliol i agost seguirà la campanya Descobreix Alcoi amb la Ruta Europea del Modernisme. També hi haurà visites guiades a la Sarga els diumenges 1 i 15 de juliol i 5 i 19 d’agost.

El diumenge 29 de juliol serà la visita les excavacions arqueològiques d’El Salt i el diumenge 26 d’agost, Escenaris de la crònica negra d’Alcoi (1900 – 1936).

Cartell