Les obres de reurbanització del carrer Entença que l’Ajuntament d’Alcoi està realitzant dins de l’estratègia DUSI, cofinançada pel Fons FEDER de la Unió Europea, estan realitzar-se a bon ritme per aquest motiu el proper dimarts 3 de juliol, comença l’execució de la segona fase, el tram entre Isabel la Catòlica i Góngora. El tall de trànsit d’aquesta part d’Entença suposarà que el trànsit siga desviat per Poeta Joan Valls i Pintor Cabrera des de Góngora fins al carrer Santa Rosa. Les obres afecten també a les línies 1 i 3 d’autobús.

Tal com ja es va anunciar, la primera fase tenia un termini previst entre 3 i 5 mesos. L’execució que no ha trobat imprevistos importants en aquest tram està molt avançada. En el tram comprès entre Espronceda i Isabel la Catòlica es treballa en les voeres, estant ja pràcticament acabades en els voltants del Mercat de Sant Roc, punt en el qual ja es poden veure clarament les dimensions generoses de la zona reservada als vianants. De la mateixa manera s’estan elaborant les bases de formigó dels fanals.

Així, a partir del dimarts 3 de juliol es comença a treballar en la segona fase entre els carrers Isabel la Catòlica i Góngora, aprofitant els mesos de l’estiu per avançar aquest tram central de les obres.

Les línies 1 i 3 d’autobús canviaran el seu recorregut també a partir del dimarts 3 de juliol. La Línia 1 anirà des de la Vaguada fins a Góngora i després direcció Plaça Espanya. La Línia 3, des de la Vaguada seguirà recte fins a Góngora, continuarà fins a l’Alameda i girarà en Poeta Joan Valls direcció a Pintor Cabrera. La parada del carrer Entença 69-71 s’elimina i es trasllada a Pintor Cabrera, 75-79.

La reurbanització del carrer Entença és una obra pendent a la ciutat des de fa més de 40 anys, el projecte que ha estat licitat per dos milions d’euros pretén reconvertir, apostant per la sostenibilitat i la ciutat intel·ligent, aquest carrer central que travessa la ciutat.

Estat actual de les obres

Estat actual de les obres

Estat actual de les obres

Estat actual de les obres

Cartell