El passat divendres van començar les obres per fer accessibles els 4 accessos dels pas de vianants del passeig Ovidi Montllor al parc del Viaducte.

Una de les reivindicacions que es van recollir en les reunions que va fer el govern als barris de la ciutat va ser l’accés al parc del Viaducte des dels passos de vianants, on es «xocava» amb un muret, una tanca natural o graons de granit.

L’objectiu és eliminar aquestes quatre barreres arquitectòniques, sent el termini d’execució d’un mes. Durant aquest període s’instal·laran accessos alternatius i no es tallarà el trànsit. El pressupost és de 26.972,84 euros.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez recorda que «estem actuant en els parcs i jardins de la ciutat, i en aquest cas resolem una reivindicació dels veïns i fem accessible el parc».

Recordem que al llarg de l’any s’ha actuat als parcs i jardins de Batoi, Parterre, Cervantes i al llit del Riu.