El CLIA, Consell Local d’Infància i Adolescència, va celebrar aquest divendres el seu final de curs. Van fer jocs i un berenar al CCJ, Centre Cervantes Jove, on cada setmana han treballat intensament. Cal destacar que el pròxim 30 de setembre tindrà lloc una activitat que han preparat ells de forma íntegra, i que en tornar de l’estiu presentaran en roda de premsa.

Recordem que està format per 36 alumnes, tots escollits pel mateix alumnat dels centres adherits a la iniciativa. Concretament hi ha un representant de cinqué de primària per cada col·legi públic; un de primer i tercer d’ESO per cada institut; i per cada centre concertat hi ha un representant de cinqué de primària, un de primer d’ESO, i un altre de tercer d’ESO. S’ha de dir que la paritat fou una exigència en el procés de votació, per la qual cosa es va voler que els candidats per a cada càrrec representatiu foren xiquets i xiquetes a parts iguals.