Els tallers d’educació en consum que durant aquest curs escolar ha dut a terme l’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor (OMIC) han permés fomentar el consum responsable entre 1.975 alumnes de la ciutat. En total s’han impartit 14 tallers diferents adaptats a alumnes d’entre 3 i 16 anys, és a dir, des del primer curs d’educació infantil fins a 4º d’E.S.O.

La campanya -primera a dur-se a terme en matèria d’educació en consum- ha comptat amb el vistiplau dels centres i del professorat, tot gràcies a una metodologia molt didàctica, a uns continguts actuals, i a uns temes adequats a l’edat dels participants, la qual cosa ha despertat l’interés i la participació dels alumnes.

La regidora de Consum, María Baca, destaca «la importància de continuar amb les campanyes d’educació, ja que és necessari conscienciar els consumidors des de ben joves perquè cresquen amb un nou model de consum, responsable i sostenible». Conclou la regidora afirmant que «el concepte de ‘consum’ ha canviat, i la forma de consumir també ha d’adaptar-se als nous temps».