L’Associació Comarcal d’Empresaris del Comerç d’Alcoi (ACECA), a través de les subvencions que atorga la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi per concurrència competitiva, s’ha adherit a la campanya ‘Conexión Premium’. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Confederació de Comerciants i Autònoms de la Comunitat Valenciana amb què recuperar la idea dels gremis i els comerços tradicionals, així com traslladar als ciutadans la confiança, qualitat, proximitat i experiència d’aquesta forma de comerç.

La campanya donarà visibilitat a 12 gremis del comerç, representats per 12 personatges que caracteritzen cadascun dels gremis. Aquests són: forners, carnissers, mercats municipals, alimentació, salut i bellesa, llar i decoració, moda i complements, llibreries i complements, nens i nenes, oci i restauració, servicis i comerç.
Cada mes es donarà visibilitat i potenciarà a un gremi diferent; d’aquesta manera, i durant el mes corresponent, cada establiment lluirà el cartell del seu gremi i farà entrega als seus clients d’un imant caracteritzat amb un dels 12 personatges.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, destaca que «és essencial reforçar la connexió entre el comerç tradicional i els veïns d’Alcoi; per això, des de la regidoria de Comerç valorem molt positivament aquestes accions, que permeten dinamitzar el comerç de la ciutat i establir una relació de fidelitat amb els clients».