L’Any d’Alferes de la filà Muntanyesos organitza el pròxim dissabte 14 de juliol a partir de les 18.30 hores, una exhibició de caps batidors al centre d’Alcoi, concretament a la plaça Emili Sala.

L’Alferes muntanyés Modesto Moiña informa que “dintre d’aquest any d’Alferes de la filà Muntanyesos, encetarem els actes públics amb aquesta exhibició de caps batidors on una bona colla de cavallistes podran mostrar les seues destreses”.

L’Alferes convida a tota la ciutadania a acudir a aquest acte remarcant que “és un esdeveniment totalment obert en el qual passarem una bona estona amb música i veient com genets i animals mostren les seues habilitats”.

Per últim no ha volgut deixar passar a tots aquells que han col·laborat amb l’organització d’aquest esdeveniment, especialment “a, naturalment, la filà Muntanyesos, l’Ajuntament d’Alcoi, l’Associació de Sant Jordi; també tres quadres i centres d’equitació com són Peluca, Hípica La Plana i Cuadra Rovira; i el Bar Ecuador i Acolchados ACOMUR. A tots ells, gràcies pel seu suport”.

Cartell