Les tres piscines municipals d’Alcoi han acollit durant la seua primera quinzena d’activitat a 9.584 persones. Aquella que major nombre de visites ha rebut és la piscina municipal José Trenzano, amb 5.205, seguida per la del Poliesportiu de Caramanxel, amb 2.904, i la del Poliesportiu de Batoi, amb 1.433 persones. Dins de la xifra total es comptabilitzen també els 1.242 bons de temporada, la venda dels quals s’ha incrementat en 250 respecte a la campanya anterior.

Recordem que aquest és el primer any en què les tres piscines municipals han obert alhora, ja que anteriorment s’obrien de manera esglaonada al llarg de la segona quinzena de juny. Les persones de 6 a 16 anys constitueixen la franja d’edat més nombrosa, amb 3.392; seguida per la dels infants menors de 6 anys, amb 2,067; la de les persones adultes, amb 2.044; i finalment, els pensionistes, amb 663 persone en total. Quant als i les esportistes d’elit, 77 d’aquests usuaris han visitat les piscines.

En relació al nombre d’usuaris, recorda el regidor que «l’objectiu de l’Ajuntament no és incrementar la xifra d’assistents, ja que aquesta depèn de la climatologia i no de la inversió que es faça». El vertader objectiu, continua Belda, «és garantir l’accés a les piscines públiques de propietat municipal al llarg de l’estiu, que les persones usuàries tinguen les màximes comoditats i unes instal·lacions com toca».