Les obres de reparació del taulell del Pontó de Sant Jaume han començat aquest matí. De moment, l’empresa no contempla la necessitat de tallar el trànsit i de fer-ho seria de manera molt puntual en el barranc de Na Lloba. Aquestes obres per a solucionar els problemes del taulell d’aquesta infraestructura, situada al carrer Sant Jaume, on es troba una de les entrades a l’EASD (Escola d’art superior i disseny d’Alcoi), són independents de l’adequació del propi carrer Sant Jaume aprovades dins dels pressupostos participatius.

L’actuació d’adequació del carrer Sant Jaume es troba ara mateix en procés d’adjudicació, i les empreses poden presentar les seues propostes fins al 19 de juliol. S’espera poder adjudicar l’obra els mesos d’estiu per a poder començar a executar-se al llarg de la tardor.