De cara a la II Fira Modernista l’Ajuntament d’Alcoi,  l’Ajuntamet ha aprovat unes bases que dotaran de caràcter comercial a la fireta que s’ubicarà a la Glorieta durant el cap de setmana de la Fira (22 i 23 de setembre).
La tramitació s’haurà de realitzar a través de la Tourist Info (Plaça d’Espanya, 14) fins a l’1 d’agost, dia que finalitza el termini.  Les bases de la convocatòria es poden trobar a ací.

Per altra banda ACECA i la Federació de Comerç d’Alcoi han preparat una variada oferta d’activitat per a la II Fira Modernista d’Alcoi.
Els responsables de les dues associacions, en companyia de la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, fan un repàs de totes les activitats previstes al següent vídeo.
Per una banda els comerços dels barris es sumen a la iniciativa, amb rutes per aparadors de temàtica modernist, també hi haurà un esmorzar solidari, una ruta del vermut, banderoles modernistes al Centre, regals de borses de tela tematitzades, així com actuacions als carrers. Per altra banda hi haurá jocs infantils tradicionals al carrer Sant Llorens.