La regidora de Compromís Alcoi, Begonya Domenech,  ha declarat que s’han observat «clars incompliments en la zona blava, en aquesta segona quinzena de juliol, i sembla que no interessa al govern municipal». «Durant tota aquesta quinzena, l’empresa concessionària no ha tingut personal controlant la zona blava de matí, i de vesprada, que per període d’estiu no es paga, les màquines continuen obertes i sense cap tipus d’avis que indique als usuaris de la zona blava que de vesprades no s’ha de pagar, açò ha provocat que molts usuaris continuen pagant per estacionar en la zona blava encara sense ser necessari», afegeix.

«Per què no estan avisant als usuaris de la falta d’obligatorietat de pagar a les vesprades en la zona blava? I perquè no hi ha personal al carrer controlant els matins? Està incomplint l’empresa el contracte amb l’ajuntament?, cal recordar que aquest contracte està en vigor fins a l’agost» finalitza la regidora Domenech.