El matí del pròxim diumenge 29 de juliol està convocada una jornada de portes obertes per visitar el jaciment arqueològic del Salt, on els investigadors de la Universidad de La Laguna responsables del projecte d’investigació mostraran al públic els resultats dels seus treballs i explicaran les singularitats d’aquest assentament paleolític, on diferents grups de neandertals van viure durant uns 30.000 anys.

L’activitat s’ha programat dins el cicle “10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic”, que organitza l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi juntament amb el Museu Arqueològic Camilo Visedo Moltó i el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics. Els interessats en assistir al primer torn de visites de les 10 h., estan convocats a l’excursió que partirà a les 9,30 h. des del Camp del Collao. Durant el matí també hi hauran altres torns de visites guiades i activitats didàctiques sobre la tecnologia de la talla de sílex i d’altres processos experimentals utilitzats durant la Prehistòria.