L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, junt al regidor d’Empresa, Manolo Gomicia i la directora del Servef, Rocío Briones, han presentat a l’Espai Àgora la que serà segona promoció de xics i xiques que treballaran a l’Ajuntament dins del programa “Avalem Joves+”.

Alcoi rebrà per a aquest programa 3.121.000 de subvenció de la Generalitat per a contractar a 200 joves. La quantitat s’ha incrementat en un 30% respecte a l’any passat.

Es tracta de la segona edició d’Avalem Joves +, en la que la nostra ciutat serà la tercera de la Comunitat Valenciana que més ajuda rebrà tan sols per darrere de València i Alacant i la primera en fons per habitant d’entre les ciutats de més de 20.000 habitants, amb 53 € per habitant per 21 per habitant que rep Alacant o 13 València per exemple. 50 dels joves entren aquesta setmana a treballar, la resta, 150, ho faran a finals d’agost.

Per un altra banda, Briones va informar de la baixada de la desocupació dins d’aquest sector de la població, que en la nostra ciutat ha baixat en 20 punts.

Al video de capçalera l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i la directora del Servef, Rocío Briones, ens donen tots els detalls.

Moment de la presentació

Moment de la presentació