S’han presentat dues activitats més de la Setmana Modernista 2018 que tindrà lloc del 17 al 23 de setembre.
En primer lloc, hi haurà una conferència a càrrec del CAEHA, el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics, concretament serà l’historiador, Àngel Beneito Lloris, qui parlarà sobre ‘Les condicions de vida i salut de la classe obrera’. Serà el dimecres 19 a les 19.30 hores.

A més, hi haurà una visita guiada al Cementeri, per dos membres del CAEHA, els també historiadors, Elisa Beneyto i Lluís Vidal, els quals no faran la ruta habitual, ja que se centraran en l’obra de Lorenzo Ridaura, i l’arquitectura funerària modernista. En finalitzar, el grup de Danses Sant Jordi ballarà les ‘Danses de Velatori’, abillats amb indumentària modernista.

L’activitat serà gratuïta amb aforament limitat a 80 persones perquè així la visita no perda qualitat. (Inscripcions a ticketalcoi).
Al vídeo de capçalera teniu tots els detalls de les dues activitats.