L’estudi ‘Casa del Pavo’ ha organitzat un taller d’escultura per a la Fira Modernista. L’encarregat d’impartir el taller serà Ángel Mira, llicenciat en Bellas Artes i que a més h fet diferents fet cursos com: Color i textura en les pastes d’argila o Art terápia i educació. La creació com a procés de creació individual i col·lectiu.

L’activitat versarà sobre el modelatge, que és la tècnica més antiga i versàtil. S’utilitzarà la ceràmica com a mitjà per a crear formes, comunicar idees i donar eixida a emocions. Els participants se serviran del modelatge per a conèixer el pas previ que permet a l’escultor analitzar de manera senzilla la composició de la forma.

Serà a l’Estudi Casa del Pavo, al carrer Sant Nicolau, 15. Dimecres 19, de 17:00 a 20:00 h. Es gratuït i cal fer la inscripció prèvia a www.ticketalcoi.com