L’Associación Cultural Samarita ha organitzat a la seua seu l’activitat “Poesia en el Modernisme”, es tracta d’uns cafés de lectura poètica per a la Fira Modernista d’Alcoi; amb la col·laboració del Ballet de Virginia Bolufer, que ballaran el conegut “can can”. Mentre, dos pintors faran pintura en directe. Serà dissabte 22 de setembre d’11 a 13 i de 17 a 19 hores i diumenge d’11 a 13 hores. al Carre Sant Mateu, 66. Una seu que ha sigut decorada seguint l’estil modernista

Per altra banda, des d’aquesta associació també estaran presents a la Fira de la Glorieta amb bicicletes i motos de l’època i una càmera ‘minutera’ per fer fotos. Tambe editaran un periòdic de l’època.

El diumenge 23 a les 10h, en la Placeta del Fossar, faran la recreació d’un sepeli d’un personatge real, fet que va passar a la nostra ciutat en l’època modernista.

Moment de la pressentació